Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

Avantatges de tenir una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum en el nostre habitatgeper Dimecres, 19 Juliol 2017

Avantatges de tenir una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum en el nostre habitatge

Pots produir la teva pròpia electricitat, aconseguint estalvis en la factura energètica. El percentatge d'estalvi depèn de nombrosos factors, com la zona solar en què estigui al teu habitatge, la climatologia ... l'ús de bateries pot incrementar l'estalvi energètic arribant a autoconsumir fins al 90% de la teva energia.

Aprofites l'energia solar, renovable i inesgotable, molt respectuosa amb el medi ambient.

Es redueix la dependència de les companyies elèctriques i es redueix la dependència energètica del país amb l'exterior.

Ajudes a millorar l'eficiència el sistema energètic, ja que es genera un sistema distribuït de generació elèctrica que permet un estalvi energètic en reduir les pèrdues d'energia pel transport de l'electricitat a través de la xarxa.

S'eviten problemes per abastir tota la demanda en hora punta, coneguts pels talls d'electricitat i caigudes de tensió.

L'autoconsum elèctric s'ha convertit en un instrument clau per a la posada en marxa d'un nou model energètic que ajudi a frenar el canvi climàtic. Cada vegada hi ha més veus que es mostren convençudes que el seu desenvolupament contribuirà a un futur energètic més net i sostenible en l'àmbit mundial i a reduir la dependència energètica.

blog.caloryfrio.com/instalacion-fotovoltaica-autoconsumo-funcionamiento-trabas-ventajas/

torna al llistat <
Utilitzem cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la nostra pàgina web y realitzar l'analisi de la navegació del usuaris. Al premer el botó "TANCAR" accepta les cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.