Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
logotipo interclimahogar Una àmplia gamma de productes d'altíssima qualitat per a cada necessitat
Imatge  Osmosis Compacte Amplia la imatge

Osmosis Compacte

EQUIP OSMOSIS INVERSA MONWATER KLARABOX SHUT OFF:

Equip de Filtració d'aigua COMPACTE per a consum domèstic amb membrana d'osmosis inversa i electrovàlvula de seguretat, per evitar fuites ocultes d'aigua.

L'Osmosis es un proces natural que passa en totes les cèlules vives. Aquesta permet la vida de tots els éssers tant animals com vegetals, al induir que l'aigua flueixi per difusió desde zones on es trova relativament pura, amb baixa concentració de sals, a zones on es troba amb alta concentració a través d'una membrana semi-permeable. El resultat final és l'extracció d'aigua pura del medi ambient.

En el cas de l'osmosis Inversa, l'aigua és obligada a passar per una membrana semi-permeable, deixant passar sols aigua pura, pel que a la inversa del sistema natural, el desplaçament de l'aigua va desde la zona de major concentració a la zona de menor concentració (aigua purificada), raó per la que aquest sistema va rebre el seu nom d'inversa. La molècula de l'aigua és tan petita que es l'única capaç de passar pels petits poros de la membrana.

Preu Osmosis + Instal·lació = 345,00 (IVA no inclòs).

* El preu de la present oferta inclou el desplaçament fins a 30 km. Per distàncies superiors consultar.

Accessoris:

- Conjunt recanvi de filtres = 29,66 € (IVA no inclòs)

** Foto no contractual.

Consultes Té algun dubte o comentari sobre aquest producte, li respondrem el més aviat possible.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la nostra pàgina web y realitzar l'analisi de la navegació del usuaris. Al premer el botó "TANCAR" accepta les cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.