Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
logotipo interclimahogar Una àmplia gamma de productes d'altíssima qualitat per a cada necessitat
Imatge  Recirculador d Amplia la imatge
Veure ImatgeAmplia la imatge
Veure ImatgeAmplia la imatge
Veure ImatgeAmplia la imatge

Recirculador d'Aigua Calenta

Recirculador autònom i sense obres d'Aigua Calenta Sanitària Aquareturn:

Cada dia i en cada llar, des del moment en què s'obre una aixeta d'aigua calenta fins que surt a la temperatura desitjada, vam deixar córrer cap al desguàs una gran quantitat d'aigua que, a més de malbaratar, es transforma en un residu car de tractar.

AquaReturn és un nou electrodomèstic de mida petita que fa recircular l'aigua per les canonades fins que arriben a la temperatura adequada (35º), generant importants estalvis tant d'aigua com d'energia. Només en aigua, permet estalviar uns 22 litres per persona al dia en tots els seus usos diaris d'aigua calenta, és a dir, 8.000 litres per persona a l'any.

<

http://youtu.be/7xwwjs5PdnU

Preu (instal.lació inclosa)= 366 € + IVA

El preu inclou el subministrament del recirculador AQUARETURN, els accessoris necessaris per a la seva adaptació i instal·lació en una cambra de bany i amb un desplaçament fins a 30 km des de Vilafranca del Penedès (Barcelona).

* IVA no inclòs;

Consultes Té algun dubte o comentari sobre aquest producte, li respondrem el més aviat possible.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la nostra pàgina web y realitzar l'analisi de la navegació del usuaris. Al premer el botó "TANCAR" accepta les cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.