Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
logotipo interclimahogar Una àmplia gamma de productes d'altíssima qualitat per a cada necessitat
Imatge  Sistema Aerotermia BAXI 8 Kw Amplia la imatge
Veure ImatgeAmplia la imatge

Sistema Aerotermia BAXI 8 Kw

Sistema Aertoermia per bomba de calor BAXI mod. PLATINUM BC PLUS 8 Kw per a refrigeració, calefacció i aigua calenta sanitària.

- Els sistemes aerotérmicos es basen en l'aprofitament de l'energia tèrmica que hi ha en l'aire exterior per escalfar l'habitatge o l'aigua calenta sanitària. La bomba de calor aire-aigua transporta la calor de l'aire exterior a l'interior de l'habitatge, utilitzant un fluid refrigerant com a element de transport d'energia, aquesta calor es transmet mitjançant un intercanviador al fluid de la instal·lació de calefacció o d'ACS.

Amb la instal·lació de bombes de calor aire-aigua s'assoleixen estalvis de més d'un 75% respecte a altres sistemes que tenen com a font d'energia l'electricitat.

- La Platinum BC ha estat dissenyada per garantir el confort en l'habitatge durant tot l'any, és a dir, és capaç de generar calor, fred i fins i tot d'escalfar l'aigua per al consum domèstic (com ara: cuina i banys).

Calculi l'estalvi anual en instal·lar un sistema d'aerotèrmia en el seu habitatge: Premi aquí.

* Demani més informació.

** Preus sense IVA. No estan inclosos els treballs d'instal·lació.

Consultes Té algun dubte o comentari sobre aquest producte, li respondrem el més aviat possible.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la nostra pàgina web y realitzar l'analisi de la navegació del usuaris. Al premer el botó "TANCAR" accepta les cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.