Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

CALDERA CENTRALITZADA DE CALEFACCIÓ CASA COLÒNIESper Interclima Dimecres, 30 Juny 2010

CALDERA CENTRALITZADA DE CALEFACCIÓ CASA COLÒNIES

PROJECTE: INSTAL·LACIÓ DE CALEFACCIÓ CENTRALITZADA EN CASA DE COLÒNIES A PONTONS:

 

Problema: En aquesta instal·lació hi havia una caldera centralitzada a gas-oil ubicada des de feia més de 70 anys en el soterrani de la casa, on la seva potència s'havia quedat petita després de les diverses reformes al centre, i on la seva ubicació era minúscula i totalment insuficient per complir amb els requisits i requeriments segons normatives actuals.

Necessitat del client: Adequar la instal·lació a la normativa vigent segons RITE.

Sol·lució: Després de realitzar els càlculs segons Projecte tècnic, es fer la instal·lació d'una caldera de 130.000 Kcal/h i tots els components i materials necessaris per complir el RITE actual, en una sala de calderes independent de la casa.

Trampilla on s'accedia a la caldera antiga

Caldera antiga

Ubicació de la sala de calderes

Caldera central a Gas-oil ROCA CPA-130

Vista instal·lació

 

torna al llistat <
Utilitzem cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la nostra pàgina web y realitzar l'analisi de la navegació del usuaris. Al premer el botó "TANCAR" accepta les cookies. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.