Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
  • Instal·lador aire acondiconat Vilafranca del penedès Tarragona i Barcelona
  • Instal·lador energia solar Vilafranca del penedès Tarragona i Barcelona
  • Instal·lador descalcificador Vilafranca del penedès Tarragona i Barcelona
  • Instal·lador caldera Vilafranca del penedès Tarragona i Barcelona

La qualitat dels nostres serveis estan avalats per:

  1. Generalitat de Catalunya
  2. Baxiroca

Climatizació

A conseqüència de les elevades temperatures que estiu darrera estiu estem tenint, des de fa anys Interclima Penedès ens hem especialitzat en la instal·lació i el manteniment i instal·lacions de tot tipus de sistemes de climatització ja siguin per a ús domèstic com ús industrial.

Disposem d’un ampli ventall de productes de climatització, com splits, multi-splits, cassettes, cortines d’aire, refredadores i qualsevol producte d’innovació o que per les seves característiques son d’ús concret i especial.

Disposem de totes les marques pioneres en el mercat com ara: Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, Daikin, Panasonic, Samsung, LG, Hiyasu...

Dintre del sector de la climatització, Interclima Penedès es una de les empreses punteres en el manteniment d’equips de climatització; realitzem tant la instal·lació i el manteniment d’aparells d’us domèstic, com refredadores de gran potencia que climatitzen recintes de més de 15.000 m2.

Entre d’altres realitzem el manteniment de vivendes unifamiliars, plurifamiliars, ajuntaments, naus industrials, pavellons poliesportius, escoles, llars d’avis...

En aquets moments som una de les principals empreses instal·ladores d’aparells d’aire condicionat de la comarca, ja que ens avala una experiència de més de 15 anys en el sector.

També estem especialitzats en tot tipus de sistemes de ventilació com ara recuperadors d’aire, reixes termo-regulables que depenent de la temperatura de l’habitacle s’obren o es tanquen, termòstats d’ambient i de regulació de reixes, etc.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.