Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

Vocació de Servei

L'empresa neix de la mà del Servei d'Assistència Tècnica Oficial d'una empresa líder en el sector per les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. La necessitat actual del sector en instal·lació i manteniment d'instal·lacions domèstiques i industrials, així com d'institucions públiques o privades, demanava una empresa especialitzada en la reparació, la instal·lació i el manteniment integral d'instal·lacions de calefacció, climatització, energies renovables, aigua, gas i electricitat.

El grup porta en el sector de la calefacció i climatització des de 1980, portant la instal·lació, la reparació, la conservació i el manteniment de generadors i components de calefacció, reposició de calderes, adaptació de sales tècniques a reglamentacions oficials, millores d'instal·lacions, climatització, eficiència i estalvi energètic.

Avui les nostres capacitats arriben des d'habitatges domèstics fins institucions públiques o privades, empreses de serveis, fàbriques, poliesportius, residències, escoles, etc. en la gestió integral de les instal·lacions.

isotipo interclimapenedesUtilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.