Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
  • Instal·lador aire acondiconat Vilafranca del penedès Tarragona i Barcelona
  • Instal·lador energia solar Vilafranca del penedès Tarragona i Barcelona
  • Instal·lador descalcificador Vilafranca del penedès Tarragona i Barcelona
  • Instal·lador caldera Vilafranca del penedès Tarragona i Barcelona

La qualitat dels nostres serveis estan avalats per:

  1. Generalitat de Catalunya
  2. Baxiroca

Energia Solar

De les necessitats actuals del mercat actual, Interclima Penedès ha obert un nou departament tècnic i logístic especialitzat en les instal·lacions i manteniments dels diferents sistemes de captació d’energia solar tèrmica.

Degut a la gran demanda actual d’aquest tipus d’energia renovable, en aquests moments estem realitzant el manteniment de més de 125 instal·lacions dedicades a la producció d’energia solar tèrmica.

A més a més som una de les principals empreses destacades en la instal•lació d’aquest tipus d’energia renovable, i disposem d’un departament especialitzat en I D I de gran projecció en la comarca.

Interclima Penedès disposa de tots els productes necessaris per realitzar qualsevol tipus d’instal·lació de les principals marques existents en el mercat tant nacional com internacional.

Gràcies a aquest manteniment, el rendiment de la instal·lació és el mateix que el primer dia i l’estalvi econòmic que això comporta es molt superior al desembors inicial amb una projecció a llarg termini.

La finalitat d’aquest departament es dissenyar un sistema de captació solar eficient tant energètica com econòmicament, reduint d’aquesta manera les emissions de CO2 a l’atmosfera i contribuint a millorar el medi ambient.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.