interclimapenedes.com

A conseqüència de la temperatura cada vegada més elevada pel forat de la capa d'ozó i dels factors de contaminació mundial,  Interclima Penedès  ha potenciat el seu servei d'instal·lació, manteniment i reparació d'instal·lacions de tot tipus de sistemes de climatització ja siguin per a ús domèstic com a ús industrial.

Disposem d'un ampli ventall de productes de climatització, com splits, multi-splits, cassets, cortines d'aire, refredadores i qualsevol producte d'innovació o que per les seves característiques són d'ús concret i especial.

Disposem de totes les marques pioneres en el mercat com: Mitsubishi Electric, Daikin, Baxi, Fujistu, Hiyasu, Daitsu, General...

Dins el sector de la climatització, Interclima Penedès és una de les empreses punteres en la instal·lació i el manteniment d'equips de climatització, vam realitzar tant la instal·lació i el manteniment d'aparells d'ús domèstic, com refredadores de gran potència que climatitzen recintes de més de 15.000 m2.

Entre d'altres vam realitzar el manteniment d'habitatges unifamiliars, plurifamiliars, ajuntaments, naus industrials, pavellons poliesportius, escoles, llars d'avis ...

A hores d'ara som una de les principals empreses instal·ladores d'aparells d'aire condicionat de la comarca, ja que ens avala una experiència de més de 15 anys en el sector.

També estem especialitzats en tot tipus de sistemes de ventilació com recuperadors d'aire, reixes termo-regulables que depenent de la temperatura de l'habitacle s'obren o es tanquen, termòstats d'ambient i de regulació de reixes, etc.

Avis Cookies!

Aquest lloc utilitza galetes per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.