interclimapenedes.com

Informació Bàsica de Protecció de Dades. Responsable: INTERCLIMA PENEDES SL; Finalitat: prestar-li els serveis que ens ha demanat, atendre les seves sol·licituds d'informació i enviar-li comunicacions comercials; Legitimació: Execució de contracte, Interès legítim de l'responsable o Consentiment de l'Interessat. Cessions: No es cediran les dades a tercers excepte obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir en la direcció de l'responsable.

Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la url de l'entitat.
Aquest missatge i els adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació confidencial sotmesa a secret professional.

No està permesa la seva reproducció o distribució sense la nostra autorització expressa. Si vostè no és el destinatari final si us plau elimineu-i informeu-nos per aquesta via.

1. Qui és el responsable de l'tractament de les seves dades?

Entitat: INTERCLIMA PENEDES SL - NIF: B61445102
Adreça postal: C / de Moja 39 - 08720 Vilafranca de Penedès - Barcelona
Telèfon: 938906143
Correu electrònic: martin.castillo@interclimapenedes.com

2. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En INTERCLIMA PENEDES SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar-li els serveis que ens ha demanat, atendre les seves sol·licituds d'informació i enviar-li comunicacions comercials.

3. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la seva supressió.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li vam indicar la base legal per al tractament de les seves dades:
Execució de contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
Interès legítim de l'responsable: Enviament de comunicacions comercials sobre els nostres serveis i / o productes.
Consentiment de l'Interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre els nostres serveis i / o productes sobre la base de sol·licituds prèvies mantingudes amb el responsables de l'tractament.

5.¿A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

6.Transferencias de dades a tercers països.

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

7. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en INTERCLIMA PENEDES SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l'tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. En aquest cas, INTERCLIMA PENEDES SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: enviant un correu electrònic a martin.castillo@interclimapenedes.com o una carta a C / de Moja 39 - 08720 Vilafranca de Penedès - Barcelona.

Quan es realitzi l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interès legítim de l'responsable, l'interessat podrà oposar-se a el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l'tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Avis Cookies!

Aquest lloc utilitza galetes per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.