interclimapenedes.com

De les necessitats del mercat actual, Interclima Penedès disposa d'un departament tècnic i logístic especialitzat en les instal·lacions, reparacions i manteniments dels diferents sistemes de captació d'energia solar tèrmica.


Degut a l'obligatorietat d'instal·lacions per normativa (RITE 2007) d'aquest tipus d'energies renovables, disposem en l'actualitat de més de 125 instal·lacions dedicades a la producció d'energia solar tèrmica que gestionem el seu manteniment.

A més som una de les principals empreses destacades en la instal·lació d'aquest tipus d'energia renovable, i disposem d'un departament especialitzat en R D I de gran projecció a la comarca.

Interclima Penedès disposa de tots els productes necessaris per a realitzar qualsevol tipus d'instal·lació de les principals marques existents al mercat tant nacional com internacional.

Gràcies a aquest manteniment, el rendiment de la instal·lació és el mateix que el primer dia i l'estalvi econòmic que això comporta és molt superior a el desemborsament inicial amb una projecció a llarg termini.

La finalitat d'aquest departament és dissenyar un sistema de captació solar eficient tant energètica com econòmicament, reduint d'aquesta manera les emissions de CO2 a l'atmosfera i contribuint a millorar el medi ambient.

Avis Cookies!

Aquest lloc utilitza galetes per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.